DEBORAH 100% MAT 01-ROARSOME MANICURE

U zadnje vrijeme nisam baš mogla mnogo da lakiram nokte, iz razloga što sam bila strašno nervozna, a u tom slucaju je najbolje da nemam ništa na noktima, inače ode sve nervoznim ćopkanjem i ćaprkanjem, tako da sam napravila malu pauzu. Situacija se malo popravila, pa sam i poželjela da ih malo uredim, iako su užasno kratki, ali nema veze, bitno je da su lijepi, je l' tako? :-D Pored bijele, strašno volim i crnu boju laka za nokte, a i odgovara ovakvom tmurnom vremenu. Jedan od mojih omiljenih je ovaj Deborah koji ima mat zavšetak, i takav mi baš i odgovara.

I haven't been able to use nail polish lately, because I was extremely nervous and at that time, it's best for me to keep my nails clean, otherwise I would take it all off by nervously touching my nails constantly. Things are a bit better now, so I decided to color them a bit, though they are extremely short, but that's not important, right? What matters is that they're pretty :-D. Next to white, black is a shade I love on my nails, plus it agrees with this horrible weather outside. One of my favorite lacquers is this Deborah one with a matte finish, and it suits me best, just like that...


Inače, ovaj lak je iz Sense Tech linije, s mat završetakom, broj 01, standardna crna boja, a iz ove linije imam još i 04, jedna prelijepa mint boja koju stalno koristim ljeti i 11, plavo ljubičasti sa sitnim srebrenim šljokicama..
U jednostavnoj, ali elegantnoj boćici koja je takodjer matirana dobijemo 8,5 ml proizvoda,a četkica je standardna i lak se lijepo nanosi. Takodjer se i jako brzo suši i ne trebate koristiti nikakve proizvode za brze sušenje, a boja je tako bogata da vam je dovoljan samo jedan sloj laka, što sam i ja uradila i vidite da zaista dobro izgleda. Ja volim kombinaciju mat laka sa nečim drugačijim, šljokicama, sjajnim detaljima i slično, a ovaj put sam izabrala ovaj životinjski print koji ima dosta sjaja u sebi, a to je u stvari Sally Hansen naljepnica za nokte-320 Kitty, Kitty. Ne znam šta još da kažem osim da strašno volim ovaj lak i da pogledate još par sličica.

BTW, this nail polish is from the Sense Tech line, a matte finish and this one is number 01, a standard black. I also have two more from this line, #04, a wonderful mint color that I always wear during summer and #11, a blueish-purple shade with silver glitter, also matte.
We get 8 ml in a simple, yet elegant bottle which is also matte, and the brush is standard and applies well. The lacquer also dries really fast, so you don't need any of speed drying tools and the color is so rich, you only need one coat. I did one coat and see how great it looks. I like to pair matte nail polishes with something duifferent, either glitter or shiny particles or something like that, but this time I chose an animal print which is also pretty shiny. This is actually Sally Hansen's nail strips in 320 Kitty, Kitty. I don't know what else to say, but that I simply love this nail polish and you can see some more photos below...


Kako vam se svidja? Kakve vi boje trenutno volite?

How do you like it? What shades are you loving at the moment?


xoxo