THUMBS UP #3- CATRICE allround korektor




Dugotrajni, kremasti korektor nudi visoko prekrivanje nesavršenosti na koži. Tekstura se lako upija i sadrži ultra fine, svijetle reflektirajuće pigmente koji prekrivaju nepravilnosti, crvenilo i podočnjake. Dermatološki testirano. Dostupan u 3 nijanse sa mat efektom. 

AVON Power quad sjene za oči-Underwater Paradise



AVON je stvarno jedan divan brend koji u apsolutno svakoj brošuri predstavi neke novitete. Svaka im čast na tome. U trenutnoj brošuri  ima masa nekih noviteta, izmedju ostaloga i dvije nove  paletice sjena inpirisane podvodnim rajem- Precious Shells i Underwater Paradise. Palete su limitirano izdanje, tako da biste trebali požuriti s kupovinom ako ih želite isprobati.

SLEEK Matte me-Petal


Sve već znamo da Sleek nudi prekrasne proizvode za niske cijene, a proizvodi su im  voljeni medju blogericama. Prvo što sam naručila od njih bilo je rumenilo, sada ih imam četiri-Pixie Pink, Life's a Peach, Suede i Antique. Zatim sam kupila paletu sjena, od kojih trenutno imam 3-Oh So Special, Showstoppers (LE) i Ultra Mattes V2. Ne mogu da vjerujem da sam ovoliko čekala da probam neki proizvod za usne, ali tako se potrefilo. U zadnjoj narudžbi sa Sleeka se našao i ovaj Matte Me lip cream u nijansi Petal, ali neću stati samo na ovoj nijansi. Definitivno ne...

THUMBS UP #2 - Ebelin spužvica za puder


Kada se samo sjetim vremena kada sam puder nanosila prstima, tačno mi muka bude. Ne toliko zbog samog načina nanošenja, koliko zbog prljavih ruku i pranja po pola sata prije nego nastavim sa šminkanjem. Dosadilo brate.... Onda su na red došle četke za šminkanje, i ja sam se preporodila, a zatim i spužvice, poput ove o kojoj danas pišem...

AVON superSHOCK VIVID tečna sjena za oči -Crimson Thrill


AVON superSHOCK VIVID tečne sjene za oči -dvofazne sjene s pigmentima i hidratantnom formulom daju metalik boju koja traje satima bez obzira na vremenske prilike.

Tečne sjene su u Avonu novitet još od prošle brošure. U paketiću koji sam dobila iz Avona je bilo još par stvarčica, ali najviše pažnje mi je privukla baš ova sjena, koju sam dobila u nijansi Crimson thrill. To je bio totalni novitet za mene, jer iako sam viđala sjene u ovakvom pakovanju, ipak su imale neku kremastu, pjenastu teksturu, ali nikada nisam vidjela potpuno tečne sjene za oči. Jako interesatno...


E.L.F. matte lip color- Coral



 



This convenient jumbo sized lip pencil creates exact color application with twist up ease so you never have to sharpen. The pigment rich color glides on effortlessly and easily to provide long lasting matte color. The enriched Vitamin A, C & E formula moisturizes and hydrates lips for beautiful healthy looking lips.

E.l.f. Matte Lip Color sam kupila prije najmanje godinu dana, ja mislim. Htjela sam dugo probati nešto od e.l.f.-a, jer su jeftini, a u asortimanu se može naći dosta kvalitetnih proizvoda. Tako sam uz ovaj ruž naručila i set za obrve i set u kojem se nalaze bronzer i rumenilo, naravno... :-). Naručila sam ih sa iHerba, a ako niste ranije naručivali sa ovog sajta, sa desne strane bloga imate link za popust.