ESSENCE SUN CLUB OIL CONTROL PAPER


Nedavno sam u CM-u naišla na ove 'upijajuće papiriće' (blotting papers :-D) i odmah sam ih zgrabila, jer ih odavno nije bilo, a nikada ih nisam isprobala, i pored silne želje. Odmah sam ih taj dan i isprobala, pošto su mi nos i brada bili kao nauljeni od silne masnoće usljed vrućine i malo duže vožnje autom. I sve se odmah upilo, a samo sam dva puta  lagano prislonila papirić na lice. Wow. Od tada ih nosim u torbici i ne odvajam se od njih.

I recently visited a local drug store and ran into these blotting papers, I grabbed them immediately, because I haven't seen them for a while, and never tried them, though I wanted to. I tried them out the same day, since my nose and chin were extremely oily from the heat outside and a long drive in my car. Everything was absorbed instantly and I only lightly pressed the paper on my skin twice. Wow. I am taking them in my purse with me since then and they are always with me.



Kutijica je mala, slatka, kartonska i u nju stane 50 listića, što ipak može dugo da potraje. Lako ih je izvaditi, a ostatak papirića ostaje nedirnut, tako da ostanu i čisti. Koštaju nešto ispod 5 KM i super su investicija i jedna od onih stvari koje uvijek trebamo imati u torbi. Moraću ih kupiti još, za svaki slučaj...

The small, cute, cardboard box fits 50 papers, which can last you a long time. The papers are easy to take out of the box and the rest of the papers stays intact and hence stay clean. The price is a little under 2,5 euros and they are a great investment and one of those things you always have too keep in your purse. I will have to stock them up, just in case...


Jeste li ih vi isprobale, ove ili neke druge i koje preporučujete?

Have you tried them out, these or other brands, which one do you recommend?
                         xoxo,

                                       The Lipstick Bar.

Broj komentara: 14

  1. Ja imam neke iz Bipe, bile 10kn. Manje-vise sve su iste :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam, ja sam samo ove probala, ali nam da su im te :-D Ima ih i dobro skupih...

      Izbriši
  2. Ko je iyumeo papirice ya blotovanje svaka mu cast. Ja ih obozavam. Essence nikad nisam probala posto ih nisam po Srbiji vidjala. Ali srecom nasa Aura je sada uvela ove papirice i jeftini su. DO sad su postojali samo Sephora i Inglot koji su skupi, a od nedavno i Flormar i isto su skupi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jeste vala, da ih nema, trebalo bi ih izmisliti :-D :-D

      Izbriši
  3. Ja gledala Catrice pa ću probati i jedne i druge :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam vidjela catrice, hajde uporedi da vidimo ima li razlike...:-D

      Izbriši
  4. Imam Manhattan papiriće i odlicni su ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cuj, nisam znala da i Manhattan ima svoje. Kod mene u provinciji :-D to nema...

      Izbriši
  5. Ovo je super stvarčica, uvek treba. Planiram da kupim Aurine.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno super stvar. Joj Aura mi je još uvijek daleko, ali bih voljela isprobati SVE!

      Izbriši
  6. ja sam ovo kupila ima mjesec i nosim u torbi, ali zaboravim da imam :D ne znam ni kako djeluje...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe, ako zaboraviš, onda ti i ne treba vjerovatno :-D

      Izbriši
  7. Hmmm isti efekat dobijes i ako uzmes maramicu ili ubrus ili list toalet papira :) Onda ih razdijelis na slojeve ( ako je troslojni papir onda na 3 sloja) Taj najtanji slojcic prislonis lagano uz lice i sve upije a sminku ne dira. Bar ja tako radim...a besplatno je :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Radim i ja to često, pogotovo jer nemam papiriće uvijek uz sebe, ali mi maramica skine više pudera. Ništa strašno, ali za nijansu su mi ipak drazi papirići.

      Izbriši