L'Oreal Skin Perfection 3-in-1 Purifying Micellar Solution



Znam da postoji more postova vezano za ovu micelarnu, ali i ja sam htjeli izraziti svoj sud, a možda neko i nije pročitao, pa evo prilike. L'Orealovu micelarnu sam odavno željela da isprobam, ali imala sam još uvijek svoje Bioderme, a kasnije se u mom DM-u rasprodala kao luda. Ali prije nekoliko dana sam je dobila na poklon od prijateljice i pošteno sam se obradovala. Od tada samo nju koristim i isprobavam i do sada sam prezadovoljna njome. Inače mislim da su micelarne najbolji način skidanja šminke, jer lice ne ostaje masno, šminka se ne razmazuje po cijelom licu a ujedno i toniraju kožu.

I know that there is a bunch of posts regarding this micellar solution, but I wanted to give my opinion as well, and, maybe there is someone who hasn't read anything about it, so this is their chance. I wanted to try out the L'Oreal Skin Perfection 3-in-1 Purifying Micellar Solution for a long time, but I still had some of my Bioderma left, and later on it was sold out in my drugstore. A few days ago a friend of mine bought it for me as a gift and I was truly pleased. I have been using it since then and so far, I am loving it. I do think that micellar solutions are the best way to remove your makeup, because there is no greasy feeling on the face afterwards, the makeup does not smear all over your face and it tones the skin.


A zašto se zove 3u1?  Zato što L'Oreal obećava da:
1) Odstranjuje šminku
2)Odčepljuje pore i uklanja nečistoće
3)Tonizira i umirije kožu
 Slažem se sa L'orealom, radi sve ovo :-D. Super skida šminku, mada treba malo više otopine nego recimo kod Bioderme i malo zapne na eyelineru, ali to mi je ok. Tonira kožu, a i kao da su mi pore malo finije :-D
Ako sam umorna lice čistim samo sa njom i umijem se na kraju, a ako imam dosta vremena, onda ipak i detaljnije očistim lice.

Why is it called  a 3in1 product? Because L'oreal promises it to:
1) Dissolve make-up
2)Unclog pores and removes impurities
3) Tone and soothe skin
I agree with L'oreal, it does all that :-D. It removes make-up pretty nicely, though you need more solution than with Bioderma and it stucks a bit with eyeliner, but that's ok for me. It tones the skin and my pores seem nicer :-D. When I am tired or lazy I only use the solution to clean my face and wash it afterwards, but when I have the time and I'm in the mood, I do clean my face more thoroughly.


Tanka, plastična bočica sadrži 200ml proizvoda, a može se koristiti 6 mjeseci nakon otvaranja. Svidja mi se i to što pakovanje nije okruglo, kao kod ostalih micelarnih koje sam probala, ovako mi nekako izgleda interesantnije.  Jedina mana ovog proizvoda je ta što je rupica kuda otopina prolazi malo šira, pa se vrlo lako može desiti da izidje previše otopine ako se ne pazi. Sve u svemu, super proizvod. Može vrlo lako parirati Biodermi, a nama u BiH je malo teže doći do nje, tako da je ovo L'orealovo čudo fantastična zamjena. Ko još nije probao definitivno preporučujem!

The slim, plastic bottle contains 200ml of product and it can be used for 6 months after opening it. I like the fact that the packaging is not round, as with the other ones I tried, it kinda looks more interesting to me. The only negative side to this product is that the opening is a bit wider, so if you are not careful, too much fluid can go through it. All in all, this is a great product. It can go hand in hand with Bioderma, and it is so hard for us in Bosnia to get it, so this little miracle from L'oreal is a fantastic substitute. If you haven't tried it, I highly recommend you do!

xoxo ,
The Lipstick Bar 

Broj komentara: 8

  1. Ako ikad budem u nedostatku Bioderme, kupit cu je :) ali eto potrudim se da mi neko donese ili da se sama na vrijeme obezbjedim Biodermom, posebno mi je isplativo sto sam sad uzela litar koji me izasao oko 32KM :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. WOW, pšredobro si prošla sa cijenom. Ja nekako nemam sreće s "dobavljačima", tako da ću za sada koristiti ovu, mada je zaista predobra i ova L'orealova...

      Izbriši
  2. Ja još nisam isprobala L'orealovu, ali imam sve pohvale za Bioderminu ABC derm. Cijena kod nas u HR je 120 kn za litru, što je zaista isplativo. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čitala sam super recenzije i za nju i imala sam želju da je isprobam, i na sebi i na mojoj bebici, ali eto, nešto mi se ne da...

      Izbriši
  3. U pa super. Probacu je. Ja bas volim micelarne. A trazim jeftiniju zamenu za Biodermu posto je po Srbiji cena apsurdno velika. Imam ovo Loreal mleko i ono je fenomenalno osim sto malo pecka oci kao i sva mleka.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj definitivno, mene je baš oduševila....A cijena joj je oko 5 eura...

      Izbriši
  4. Nisam nikada osjećala potrebu za micelarnom, ali od jučer (otkako mi je Dž preporučila), ne mogu da dočekam da je kupim :D Imam osjećaj da će ovo biti jedan od onih proizvoda koji se stalno iznova kupuju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma zna Dž šta valja :-D Kupi, isprobaj i napiši nam kako ti se svidja...

      Izbriši