AVON ULTRA COLOR ruž za usne- RIPE PAPAYA


  Napredna formula za istovremenu njegu i moderne zasićene boje u samo jednom ružu za usne.


Jesam  li vam  već ranije pisala  o  tome koliko  volim ruževe?  Ako nisam,  vrijeme je.   Volim ih!   Od svih kozmetičkih proizvoda njih  najviše volim  i najčešće  i  kupujem. Obično nosim neke svjetlije nijanse, imam osjećaj da mi ljepše stoje,  a nisam nekada dovoljno hrabra da se igram s bojom na usnama.  Zaluta tu i poneki tamniji, naravno, ali svijetao  ruž je moja komfort zona. Ruž koji ću vam danas predstaviti je nešto izmedju, nije taman,  ali zato jeste bogat bojom. Riječ je o AVON Ultra Color ružu u  nijansi Ripe Papaya.

Inače, Ultra Color ruževi su napravljeni sa samoobnavljajućim pigmentima i TRUE COLOR tehnologijom koja se odnosi na ključne inovacije u Avonovim novim formulama.To u skraćenici znači da  su boje intenzivnije i da je boja ruža u pakovanju ista kao i boja ruža kada ga nenesete na usne. Ruž dolazi u čak 37 nijansi, a možete birati nijanse  krem,  sjajnog,  bisernog i  mat finiša. Regularna cijena im je 13,50 KM (ca 7 eura), a u aktuelnom katalogu ih možete naći po cijeni od 7,90 KM (4 eura) i sadrže 3,6g proizvoda.


Ripe Papaya je jedna divna boja breskve, za koju sam ja na osnovu svočeva mislila da će biti svjetlija, ali ne smeta mi ovakva kakva jeste. Naprotiv. Tako mi fino osvježi lice da izgledam svježije i odmornije :-D. Boja i nije baš ista na usnama i u pakovanju, doduše ja sam probala samo ovu nijansu, a sve zavisi i od prirodne boje vaših usana..Ruž je jako kremast i ugodan na usnama, lagan, ne lijepi se i ne isušuje usne. Pigmentacija mu je savršena, jedino treba paziti da ne završi na nekom drugom mjestu, licu ili zubima, toliko je kremast...
Osjeti se blagi miris pri nanošenju, nije neprijatan i nestaje brzo. Trajnost ruža je otprilike 2 do 3 sata, što je sasvim solidno i zadovoljavajuće, meni barem. 

Ruž dolazi u klasičnom crnom, plastičnom pakovanju, a sami vrh je providan, tako da možete vidjeti nijansu bez otvaranja ruža. Vjerni je pratilac u mojoj torbici, a i vama savjetujem da zovnete svoju Avon lady i naručite bar jednu nijansu.

Strašno volim ovakve ruževe, kremaste i pigmentirane. Jedva čekam da nabavim neku  drugu nijansu možda ovaj put neki tamniji. Šta mislite, da li da zarizikam? :-D Svidjaju li vam se ovakve nijanse ruževa?



xoxo

Broj komentara: 16

  1. Ostala sam oduševljena slikama, a znaš šta kažu "slika govori hiljadu riječi", ali pored slika ovo je i odličan post :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam ga, i prelep je. :3
    Prava prolećna boja! :D
    Odlična recenzija!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ajme ova prva fotka ti je fenomenalna :D
    jako lijep ruz!

    OdgovoriIzbriši
  4. Zašto su ti fotke ruža na usnama mutne? :///

    OdgovoriIzbriši
  5. Divan je!
    Pošto sam bledog tena, mislim da bi mi lepo stajao.
    Mada sam velii fan tamno crvenih, i za divno čudo, ne stoje mi loše.
    Volim Avon ruževe!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da bi ti super stajao, ima boju, a nije napadan. Ruževi su im super.

      Izbriši
  6. divna nijansa :) baš je nekako ljetna :)

    OdgovoriIzbriši