SIGMA Affiliate welcome gift



Prije nekih mjesec, dva sam aplicirala za affiliate program na stranici Sigma Beauty i nakon jako kratkog vremena sam dobila mail u kojem je pisalo da je moja aplikacija odobrena i da sam od tog trena član ovog Sigminog programa. Ubrzo nakon toga mi se javila Sofia, objašnjavajući mi detalje programa i usput mi je rekla da će poslati poklon dobrodošlice na moju adresu. Wow. Baš mi je bilo nešto drago :-). Poklon je poslan nakon dva dana, a dobila sam i tracking code. Mogu reći da sam jedva čekala da paketić stigne, a uzbudjenje je bilo još veće iz razloga što nisam znala šta se krije u paketiću, and the suspension was killing me :-D.




Prvo što sam primjetila (i ne baš :-) je bila ova ručno ispisana čestitka u kojoj su mi poželjeli dobrodošlicu u Sigmin program. Lijep detalj....
Samo još da napomenem da ovo nije recenzija, nego malo i kratko predstavljanje proizvoda iz kovertice.
A evo i sadržaja koverte:

1.Sigma E-55 eye shading  brush-mini verzija-pink!  


Jako fina, mekana i gusta četkica za nanošenje bazne sjene. Oprala sam je samo jednom do sada i dlačice nisu opadale, a plusić joj je i što je pink. Ovo je travel size izdanje četke, a full size košta $14.

2. Sigma Spa Brush Cleaning Glove


I opet mini izdanje... U pitanju je rukavica za čišćenje četkica za šminkanje i ja sam, malo je reći, oduševljena. Mogu samo zamisliti kako je onda fantastična i praktična ona u punoj veličini. Napravljena je od mekane gume, a na sebi ima ispupčenja raznih veličina i oblika koje služe za lakše čišćenje, tj.ispiranje.  Genijalna mi je ovo ideja koja mi je baš puno olakšala posao čišćenja. I ona je pink. Yay! Rukavica u punoj veličini košta $35.

Došla je i Sigmina prepoznatljiva koverta, a sadržaj iste možete vidjeti na slici ispod.


3.Lip Vex-Dazzling


Dazzling je sjaj za usne koji je izrazito šimerast, brončan, sa tankom četkicom koja služi za precizno nanošenje. Divno svjetluca na usnama, iako nije baš moja boja. Pakovanje sadrži 5.7g i košta $10.
Ne sadrži parabene.



4. 3DHD Precision brush


3DHD Precision je višenamjenska jedinstvena četkica namjenjena za manja područja na licu. Gusta je i meka i ne ispadaju joj dlačice. Može se koristiti za tečne, kremaste i proizvode u prahu, ali ja sam je koristila samo za tečni korektor i savršeno ga nanosi. Svidjaju mi se i kvalitet i oblik četke, a i to što je bijela. Košta $19.


 5. Lip Base-Euphoria
 6.Lip Base-Go Dutch

Lip base je zapravo malo deblja olovka za usne kojom možete samo uokviriti usne ili ih i popuniti, a možete je nositi samu, kao i podlogu ispod nekog ruža čime ćete dobiti jaču nijansu i dugotrajniji ruž. Izrazito su pigmentirane i vrlo lako pokriju prirodnu pigmentaciju usana.
Euphoria dolazi u holo pakovanju i mat je, jarko roza nijansa. Go Dutch je nude, pinkasta nijansa i pun je pogodak što se mog ukusa tiče. I Go Dutch je mat, a obe nijanse su jako postojane, ali blago, blago isušuju usne. Svidjaju mi se.....Cijena im je $12.




7. Lip Concealer-Lose The Halo


Ovaj korektor za usne je nešto što sam odavno gledala na Sigminoj stranici i htjela da naručim sebi za Crni Petak i na kraju nisam... Obradovala sam se, mogu vam reći, kada sam vidjela da su mi i njega poslali. U biti sa ovim korektorom treba da pokrijete prirodnu pigmentaciju usana, tako da ruž koji nanosite baš odgovara nijansi u pakovanju. Ja baš imam problema s tim, imam tamne usne, a volim svijetle ruževe :-) i ovo mi je super došlo. Toplija je nijansa, a može vam služiti i za korekciju ruža oko usana. Košta $15.


I za kraj swatchevi pomenutih proizvoda. Moram istaći da  Go Dutch na slici izgleda tamniji nego što je na usnama, ali nikako nisam uspjela da uslikam pravu nijansu. 



Kako vam se čine moji pokloni? Biste li nešto od ovoga naručili sebi?

xoxo 







Broj komentara: 19

  1. Najvise mi sad krivo zbog rukavice :D ispatim se dok perem, bas mi treba nesto za toga.. a i ova precizna cetkica je super, nju bih mogla iskoristit za artdeco kamuflazu iako imam vec dva kista za toga..

    OdgovoriIzbriši
  2. meni je zanimljiv ovaj concealer za usne :D i skroz su lijepe nijanse ovih olovaka

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu, olovke su super :-) A concealeru sam se baš obradovala...

      Izbriši
  3. aaaa super je sve. rukavica je preskupa stvarno, ali vjerujem da olaksava pranje, pogotovo kad se nekome( kao meni :P) skupi 50ak kistova, pa ruke mi se smrznu i smezuraju od trljanja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da je malo jeftinija ja bih je odmah naručila. Ona mi je najdraža od svega dobijenog :-))

      Izbriši
  4. Super noviteti. :D Olovke su prelijepe, a vjerujem da bi rukavica dobro došla svakome ko ima mnogo kistova. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nisam vjerovala da je rukavica ovako dobra. Šteta što nije mrvicu jeftinija....

      Izbriši
    2. Vjerujem da je odlična. :) Umjesto rukavice koristim stari termofor što se pokazalo odličnim. :D

      Izbriši
    3. Joj super ideja, svaka čast :-))))))))

      Izbriši
  5. Ja bih to sve,ali najviše rukavicu...polomih se dok si perem kistiće,a nemam ih puno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, znam kako ti je. Ma mrsko mi nekada jedan oprati, a kamoli više :-)))))

      Izbriši
  6. Odgovori
    1. Rukavica je mačkaaaaa :-) Dobićeš je i ti probabliiii

      Izbriši
  7. JEDVA CEKAM SIGMU U POSTI :D Ja primljena prije sedmicu, znaci nacekat cu se jos :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa meni je trebalo mjesec dana da stigne, doduše taman je bilo oko božića i nove godine...

      Izbriši
  8. Totalno kul pokloni!! :) prijavila sam se prije za neki affiliate program ali ne znam koji...no iskreno to je sve bezveze nesto prolazilo i sad od tog nista :D ali imam namjeru javiti se na jos neke :) rukavicu sam prvi put vidjela u jednom nedavnom postu nasih blogerica i sad ju zelim <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu kul :-) Voljela bih jos da mi je doslo rumenilo Cheeky recimo, ali i ovo je super. prijavi se na Sigmu ako vec nisi, mozda dobijes i narukvicu :-D

      Izbriši