Golden Rose Velvet Matte 07


Davno nekada sam pisala o dvije nijanse GR velvet matte ruža, tačnije o nijansama 10 i 15, a taj post možete pročitati ovdje. Nedugo nakon toga sam kupila i ovu nijansu, 07, misleći da je ona malo "rozija" od desetke. U biti i jeste takva, ali ne dovoljno koliko sam se nadala da će biti. Stavila sam ruž jednom, dvaput, a nakon toga se izgubio negdje u kolekciji. Pošto sam kupovala dosta ruževa nakon njega i zaljubila se u dosta njih, GRVM 07 je nekako ostao po strani, jadničak.




Nedavno sam nešto prćkala po kolekciji, raspremala, i naletim na ovaj ruž. Pošto je ogledalo odmah pored,  nanesem ga, naravno, i bum. Rodi se ljubav. Kako, zašto, zašto ne ranije, ne znam, ali nijansa mi je sada baš super. Hahahha. Budalica sam. Uglavnom, stavila sam ruž taj dan i podsjetila se zašto sam i pisala recenziju o ovim ruževima i prvi put. Fantastični su.


Pošto sam već pisala o njima, neću sada ponovo ponavljati sve, napisaću samo par stvari zbog kojih treba da se odlučite za jednu od nijansi GRVM ruža.
Pakovanje je tvrdo, čvrsto i bojom pravo osvježenje. Jako se fino maže, prekriva usne u jednom sloju i divno izgleda na usnama. Nije skroz mat, ne isušuje usne, malo je kremastiji, baršunastiji od drugih mat ruževa, a otud vjerovatno i naziv velvet matte. Ne smrde i ostaju na usnama prilično dugo. Cijena im je smiješno niska. Jesam  li  vam ih prodala? .-)

Što se tiče konkretno ruža 07, to je jedna zagasita, prljavo roza nijansa koja vjerujem svima lijepo stoji, nebitno jeste li svijetle ili tamnije puti.  Na slici ispod možete vidjeti kako izgleda svočana na ruci, u hladu i na suncu. Sunce je malo ispralo taj rozi podton koji ruž ima, a ovako izbija samo ciglasta nijansa. Vjerujem i da će na svakom drugačije izgledati, pa ako imate priliku, svakako ga isprobajte. Ako ne ovu nijansu, onda neku drugu, ali ako niste do sada probali Golden Rose velvet matte ruževe, toplo vam ih preporučujem, nećete se pokajati SIGURNO. (oprostite na galami).


Kako se vama čine ovi ruževi? Imate li koji, ako ne, zašto???

xoxo

The Lipstick Bar.


Broj komentara: 28

  1. Predobri su, samo da hoce izbaciti jos nijansi... ovako nemam sta da kupim, jer sam sve skupila sto mi se svidjaju... definitivno su mi medju naj karminima ikad! :D

    07 je na usnama prekrasna i super se ponasa! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj i ja bih voljela više nijansi, i nadam se da hoće izbaciti, ali čisto sumnjam... Već su dodavali 10 novih nijansi, ali ko zna....
      07 je stvarno lijepa...:-)

      Izbriši
  2. moji najdražiii ruževi.. imam ovaj u nijasni 07 i koristim ga često :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja još uvijek nemam niti jedan ovaj ruž.. Shame on me :-D Divna je ova nijansa, moram se popraviti uskoro :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E stvarno shame on you. Moraćemo to ispraviti...Znam i kako :-)))

      Izbriši
    2. Ja imam samo jedan, drugarica mi kupila :D sve ko i ema, if u know what i mean :D

      Izbriši
  4. joj ove ruzeve najvise volim :) bas sam planirala kupiti 07 i 11 nijanse... za sad imam samo 02 i 19 :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imala sam 19 i poklonila ga... A za 11 znam da je baš popularna nijansa, moraću i ja uzeti još koji...

      Izbriši
  5. Predobra nijansa, bas mi se dopada. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. joj ja ih volim baš baš.i ne želim još nijansi, pa gdje ću ih strpat više, ispadaju mi karmini šta god otvorim. morat ću ih u kuhinji skladištiti.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja imam samo trojku i taj sam nedavno kupila. Baš mi je dobar i mogla bih otići i po ovaj jer mi se sviđa nijansa, taman proljetna :) btw slučajno sam komentirala ruž na onom postu o masnoj koži, clumsy me.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeste fina nijansa i može po meni za sva godišnja doba. .. A nema veze za komentar, imam i ja prenosa :-)))

      Izbriši
  8. nemam ni ja još nijedan grvm ruž...shame on me too. Fakat si moram neki nabaviti. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moraš! I baš shame on you :-) I biće ti krivo što ga nisi ranije probala, vidjećeš....

      Izbriši
  9. ja ga bas kupila u prosli cetvrtak i u subotu mi puko po pola :( a bas je divan

    OdgovoriIzbriši
  10. Lijepa nijansa, ali ne bih je za sebe odabrala, imam osjećaj da mi ne bi pristajala :D imam nekoliko ruževa iz ove linije i dijelimo ljubav :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zašto da ne? imam osjećaj da bi svima pristajala, ali , doduše, svi mi imamo neke nijanse za koje smo ubijedjeni da nam ne bi pristajale... Ko žene :-)))

      Izbriši
  11. Imam nekoliko nijansi iz ove linije i volim ih! :) I ova mi se čini finom, možda bude iduca koju kupujem :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Ova 07 nijansa je stvarno preeedivna, ja inače ne volim ove kao rozikaste nijanse ali s ovim slikama si me pridobila.:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :-) divna je nijansa, ali nije ona tipična roza tako da se svidja i onima koji mrze sve što je rozo :-)

      Izbriši