Golden Rose terracota blush-on 05



Rumenila su moja druga ljubav kada je u pitanju šminka. Na prvom mjestu su ruževi, afkors. I iako jako često na obraze nanesem samo bronzer, ipak volim da kupujem rumenila i znam im se dobro oduševiti. Volim i mat i šljokičaste i ovake i onake....
Kada sam kupovala GR velvet matte ruž 04 čiju recenziju možete pročitati ovdje, kupila sam i ovo rumenilo i to mi je prvo iz ove kozmetičke kuće. Navukla sam se na njihove ruževe, pa sam samo to i kupovala. Drago mi je što sam se odlučila i za rumenilo, jer mi je baš sjelo.



Golden Rose terracota blush-on 05

Golden Rose terracota blush-on 05

Rumenilo dolazi upakovano u zlatni karton sa izrezanim dijelom na vrhu, tako da ipak možete vidjeti o kojoj se nijansi radi. Samo rumenilo je smješteno u finu, okruglu, čvrstu plastiku, koja se zatvara na klik. Dizajn je krajnje jednostavan, ali po meni divan i elegantan.

Golden Rose terracota blush-on 05

Terracota Blush-on dolazi u osam nijansi , a kod mene su bile samo 4. Lako sam se odlučila za broj 05, bilo mi je najljepše.
Joj, zar ne nervira što su ljudi napravili osam nijansi rumenila i na kraju im umjesto imena dali brojeve. Mene brate nervira. Sada kada sam to skinula sa srca, vrijeme je da napišem šta me oduševilo kod njega.
Kao prvo mi se dopala nijansa. Radi se o jednoj finoj breskvastoj nijansi, koja ide savršeno uz nijanse ruževa koje ja inače nosim. Divno je za proljeće i ljeto, jer i pored prekrasne nijanse daje licu i decentan sjaj koje vas ozrači i čini da izgledate svježe. Nijansa mi je baš fino legla.

Golden Rose terracota blush-on 05

Golden Rose terracota blush-on 05

Golden Rose terracota blush-on 05

Rumenilo je pečeno, divne teksture i mekoće. Ne trusi se i fino se, ujednačeno, preslikava na obraze. Blendanje rumenila nije problem, upravo zbog njegove savršene teksture, i moram priznati da sam baš pozitivno iznenadjena svime, od pigmentacije pa nadalje.. Trajnost im je takodjer izuzetno dobra i na meni, masnokošcu,  traje dokad i puder .Kao što je to slučaj sa ruževima, ne mogu da vjerujem da su tako niske cijene za jedan ovako dobar proizvod. Inače, platila sam ga 9,90 KM, a za taj novac dobijete 4g savršenstva.

Golden Rose terracota blush-on 05

Nije baš ovako narandžast kao na slici ispod, ne znam zašto neće da se uslika onako kako i izgleda, ali vjerujte mi na riječ da je prekrasno, prekrasno rumenilo.
Kako vam se čini? Hoćete ga možda potražiti ili već imate ovu ili drugu nijansu?



xoxo

Broj komentara: 26

  1. Prvo i mene jako nerviraju brojevi, volim kada nijanse imaju nazive, pogubim se sa brojkama :). GR ima super proizvode i osim ruževa, meni su super i njihovi kompakt puderi, probaj ako nisi! A rumenilo izgleda divno, baš elegantna ambalažica, nisam probala, moraću :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala kompaktne, koji da uzmem, čini mi se da ima više vrsta.... A rumenilo je pravo slatko, i stane u džepić :-)

      Izbriši
  2. Lijepo mi je iako ja više volim na rozu da vuče :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nije moja boja al znam po testerima da su ova rumenila bas dobra! Volim slikeeeee :*

    OdgovoriIzbriši
  4. U radnji sam ga baš gledala ali nisam ga kupila,ne znam što,jer mi se baš svidio,u zadnje vrijeme mi se sviđaju peachy nijanse,plus je bio 6,90 km,prejeftino xD sad kad si me napomenula morat ću ga ponovo potražiti :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Cini mi se da bi bio malo narandzast na mojoj blijedoj kozi, ali neku drugu nijansu bih rado probala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. možda i ne bi, samo se ružno fotografiše. Jedino da odeš i isprobaš tester, ali vjerujem da ćeš naći nijansu koja ti odgovara...:-*

      Izbriši
    2. E da cini mi se da mnooogo lici na Milani - Luminoso :D

      Izbriši
  6. Rumenilo izgleda sjajno, dopada mi se nijansa. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Rumenilo je prekrasno!! Inače od GR kupujem samo ruževe i poneki lak za nokte (točnije 2 laka za nokte :D), ali definitivno ću morati pogledati i njihova rumenila!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma i ja sam tako, ali rumenilo je stvarno krasno. Puno je ljepše uživo...

      Izbriši
  8. Jao i mene nervira kad nisu u stanju dati rumenilu/ružu neku normalan naziv a ne samo brojke. NIkako ne mogu upamtit kasnije o kojoj se nijansi točno radi. No, ajd neka im bude. :D
    Sviđa mi se sve u vezi ovog rumenila, osim nijanse xD Ne pristaju meni ovakvi tonovi, izgledam kao prljava seljanka s time na obrazima. :DD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha, dobra si... Ali majke mi je puno finije uživo, svjetlije, nije ovako narandžasto....:-)

      Izbriši
  9. Morat cu prosnjuhati kakvih sve nijansi ovog cuda imaju! :D

    OdgovoriIzbriši
  10. DIvna boja!

    http://www.adelaacanski.com/

    OdgovoriIzbriši
  11. Nijansa izgleda stvarno jako lijepo, nikad nisam probala njihova rumenila, obecava :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je ovo prvo, ali neću stati samo na jednom.....:-)

      Izbriši
  12. Razumem te skroz, ja mnogo volim kada vidim neka slatka imena proizvoda/nijansi =)

    OdgovoriIzbriši