THUMBS UP #1


Thumbs up je nova kategorija na mom blogu, a koliko će zaživjeti vidjećemo, pošto sam blizanac u horoskopu i sklona nezavršavanju započetih stvari :-). Ideja iza ove vrste posta je zapravo ta da vam predstavim neki proizvod, kratko ili ultra kratko recenziran, koji neće doživjeti full recenziju, a žao mi je da završi kao jednostavan pomen na facebook stranici. Dakle, u ovoj kategoriji će se naći proizvodi koje preporučujem, a o kojima neću nešto puno pisati.




Za prvi proizvod u ovoj kategoriji sam izabrala AFRODITA Clean Phase odstranjivač šminke oko očiju za sve tipove kože. Brzo i bez trljanja odstranjuje i vodootpornu šminku. Dodani bisabolol smiruje i njeguje kožu oko očiju. Ne nadražuje oči. Prije uporabe protresite, nanesite na vatu i očistite dio oko očiju.
Ne znam kada sam zadnji put imala uljni odstranjivač šminke oko očiju, većinom sam koristila micelarne, a sada sam se podsjetila kako se ovakvom vrstom proizvoda šminka zaista skida lakše i brže.
Najbitnije kod skidača šminke oko očiju mi je to da, pored toga da je sastav ok, ne peče za oči i ne izaziva dodatne iritacije. Ovaj Afroditin to ispunjava. Bočicu prvo treba protresti da bi se dvije faze odstranjivača sjedinile, a potom natopiti blaznicu i skidati šminku oko očiju. Ja prvo blaznicu prislonim na oko, držim par sekundi, sačekam da se šminka rastopi  i tek onda blaznicu lagano povučem preko oka. Nema potrebe da trljate oko (što i ne smijete raditi), šminka se vrlo lako skida i nakon umivanja mi se ne razlijeva onaj ostatak maskare po licu, što mi se ranije znalo dešavati. Odstranjivač ostavlja masni film na licu, ali svakako prvo koristim njega, pa tek onda neki čistač, tako da se na kraju taj film i skine. Nije me iritirao, niti peckao i baš mi se nešto svidio. Zato se i našao ovdje :-)



Na slici ispod možete vidjeti sastav, a u njemu se nalazi bisabolol koji je najdragocjeniji sastojak cvjetova kamilice. Djeluje bakteriostatički i baktericidno, protuupalno, umirujuće i regenerativno.
Odstranjivač nema parafina, parabena, niti silikona, vič iz a gud ting.
Namijenjen je i za skidanje vodootporne šminke, ali ja je ne koristim, tako da ne bih znala je li učinkovit po tom pitanju. Kupila sam ga u CMu na sniženju, a redovna cijena mu je oko 7 KM za količinu od 125ml .



Kako vi uklanjate svoju šminku?

xoxo

Broj komentara: 8

  1. Imala sam i bio mi je dobar samo sto ja ipak preferiram one bez ulja, tako da sam se vratila na svoj bezuljni heh :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam, ja sam godinama bez ulja skidala, pa mi sada ovaj baš paše....

      Izbriši
  2. Trenutno koristim neki L'Orealov odstranjivač, dobila sam ga uz L'Oreal Million Lashes maskaru, nije loš, ne iritira mi oči, ali gotovo je pri kraju, pa mi treba nešto novo. Ne volim taj masni film, ali kada su dvofazni odstranjivači u pitanju, on je gotovo neizbježan. Baš dobro zvuči, a kako i ja nakon uklanjanja šminke koristim umivalice, potražit ću ga, ako mi naumpadne, jer mi se često dešava da imam želju da kupim neki proizvod i sjetim se da sam ga trebala kupiti kada se vratim iz drogerije xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I doneseš masu stvari koje nisi namjeravala kupiti :-) Znam kako je to, i meni se milion puta desilo :-)

      Izbriši
  3. Obzirom da sam na kraju micelarne, mislim da ću kupiti upravo ovaj koji si preporučila, neka se nađe :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Kod mene još malo pa nestalo :D Zadovoljna sam, u par poteza sve gotovo :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Super ideja za postove, sviđa mi se :-D Imam ovaj odstranjivač zadovoljna sam s njim, ali mislim da ću se ipak poslije njega vratiti na Garnierov dvofazni :-D

    OdgovoriIzbriši