E.L.F. matte lip color- Coral



 



This convenient jumbo sized lip pencil creates exact color application with twist up ease so you never have to sharpen. The pigment rich color glides on effortlessly and easily to provide long lasting matte color. The enriched Vitamin A, C & E formula moisturizes and hydrates lips for beautiful healthy looking lips.

E.l.f. Matte Lip Color sam kupila prije najmanje godinu dana, ja mislim. Htjela sam dugo probati nešto od e.l.f.-a, jer su jeftini, a u asortimanu se može naći dosta kvalitetnih proizvoda. Tako sam uz ovaj ruž naručila i set za obrve i set u kojem se nalaze bronzer i rumenilo, naravno... :-). Naručila sam ih sa iHerba, a ako niste ranije naručivali sa ovog sajta, sa desne strane bloga imate link za popust.


E.L.F. matte lip color- Coral

Ruž je upakovan u kartonsku kutijicu, kao što možete vidjeti, koja je zapravo prevelika za njega, ali hajd', neko je to tako zamislio. :-). Sam ruž je uzak, kao u olovci, a smješten je u dugu, crnu, mat plastiku sa dijelom u boji ruža na dnu. Kada odvrnete taj donji dio  naći ćete šiljalo, koje sam ja otkrila tek prije neki dan :-). Super mi je što je ruž tako uzak, pa možete biti baš precizni pri nanošenju. A obzirom da je mat formulacije i malo suhlji, olovka za usne vam definitivno ne treba, jer se ruž ne razlijeva preko rubova usana, a nanosi se precizno.

E.L.F. matte lip color- Coral

Na iherbu sam  sada našla 6 nijansi, iako ih na njihovoj oficijelnoj stranici ima više. Odlučila sam se za nijansu Coral, na osnovu swatcheva koje sam našla na netu. Mislila sam da je svjetliji, pa sam se malo i razočarala kada mi je stigao, a zato je i dugo bio stavljen po strani. Izgledao mi je baš breskvasto, onako kako ih ja volim, a zapravo je riječ o nude nijansi sa rozim podtonom. Lijepa je nijansa, ruku na srce, ali nije to ono što sam htjela. I tako sam tek prije mjesec dana počela da ga koristim. I sada ga baš volim, a i stalna mi je postava u torbi. Ide mi uz svu šminku, i ako naglasim oči, a i u nekoj dnevnoj varjanti, uz svjetlije sjene.

E.L.F. matte lip color- Coral

Ruž je matte lip color, ali po meni nije skroz mat, što mi i paše. Lijepo se nanosi na usne, nije suh, niti isušuje dodatno usne, možda i zbog vitamina A, C i E koji su dodani u formulaciju. Postojanost mu je solidna, a fino se i ravnomjerno skida sa usana. Nije loš mogu vam reći, nije uopšte loš. Za $3 koliko je koštao je baš divan. Sadrži 1,4g, što je duplo manje nego standardni ruževi, ne smijem to zaboraviti napomenuti... Na slici ispod možete vidjeti koliko se ruž može izvući :-)

E.L.F. matte lip color- Coral

I za kraj vam opet ostavljam swatch ruža na ruci, s tim da je u stvarnosti ruž još malo roziji. Izgleda da svima teško pada uslikati  ovu nijansu, što je dovelo do prvobitnog razočarenja, ali trenutno sam baš zadovoljna ružem, kako kvalitetom, tako i bojom. Možda da slijedeći put kada budete kupovali nešto na iherb-u ubacite i jednu nijansu u narudžbu?


Do skorog čitanja,

xoxo


Broj komentara: 12

  1. Prvo mi se sviđa što je karmin-olovka, baš što ti kažeš odličan za precizno nanošenje, onda boja je idealna, mislim da tebi to jako lepo stoji!!! A hehe kako sam se nasmijala kada sam pročitala dio gde si pronašla šiljalo hahah, mogu te samo zamisliti i tu facu oduševljenja, tako bi se i ja obradovala - Proka Pronalazač :D

    OdgovoriIzbriši
  2. That is such a pretty shade! I absolutely love coral colours for the spring and summer months!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Me too :-) Though I love corals any time of the year actually :-)

      Izbriši
  3. Ko o čemu Amra o koraljnim ruževima :-D Sviđa mi se pakovanje, al boja nikako.. ma da znam da je ova po tvom guštu :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Nijansa mi se čini baš lijepa, nježna... Voljela bih vidjeti kako stoji na usnama. Super recenzija!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uslikala bih ja rado na usnama, ali imam kriva usta 😄😃

      Izbriši
  5. Super mi je proizvod u potpunosti, od nijanse, završetka pa do činjenice da je u olovci :)

    OdgovoriIzbriši
  6. super izgleda, nijansa je lijepa i baš je ljetna :D super je što je u olovci :)

    OdgovoriIzbriši