ARTDECO Sunshine rumenilo



Sunshine rumenilo pripada limitiranoj kolekciji naziva Here Comes the Sun, koju su iz Artdeco-a predstavili za ljeto 2015. Još od najave ove kolekcije sam čekala da dodje kod nas i jedva dočekala. Čim sam vidjela objavu na Artdeco facebook stranici da je kolekcija izložena u CMovima, sutradan sam otrčala i zgrabila rumenilo, a bronzer, za divno čudo, nisam kupila. Naravno da sam ga kupila prije par dana dok je Artdeco bio snižen 30%, ali to je priča za sebe...Limitirana izdanja Artdeco proizvoda su uvijek divna i interesantna i treba biti karakter pa im odoliti :-)


Artdeco Sunshine blush

Rumenilo dolazi u prekrasnom pakovanju, rose gold kartonu sa isprintanim suncem (Sunshine!!!), a unutar kartona se nalazi okruglo rose gold metalno savršenstvo. Samo rumenilo je trobojno, sa izrezbarenim suncem na površini i izgleda predivno.Predivno!
Jako je fino na dodir, mekano, baršunasto i odlične je pigmentacije. Kada pomiješate tri nijanse rumenila dobijete jednu finu, toplu, smećkastu, gotovo terracotta  nijansu. Vuče ona  na narandžasto, ali ja volim toplinu i na obrazima i na očima, pa mi ne smeta ta činjenica. Naprotiv, luda sam za nijansom i savršeno mi liježe na obraze i ide uz ten.
Fino se prenosi na četku, a ja ga najčešće nanosim Artdeco kosim kistom za rumenilo. Bolje su mi se pokazale mekše četkice u kombinaciji sa ovim rumenilom, finije kupe proizvod a i ne trusi se. Trajnost rumenila je odlična, traje koliko i šminka na ostatku lica. Moje svako šminkanje uključuje bronzer, on mi je neizostavan, pa čak i sa ovim rumenilom. Nanesem malo bronzera na obraze i uglove čela, da optički suzim svoje okruglo lice, a zatim nanesem rumenilo iznad i malo preko  bronzera i dobijem pravi osunčani ten.
Sunshine rumenilo nije šljokičasto, ali nije ni mat, ima onaj fini odsjaj na licu, satenski završetak. Zapravo ima i sitni zlatni shimmer, ali se on uopšte ne primjeti na licu. Često ga koristim i u pregibu oka, jer nikako da nadjem finu toplu nijansu sjenila koja mi odgovara.
Savršeno mi je rumenilo za ljeto, pristaje svim tonovima kože (barem onim sa naših prostora), mada vjerujem da najbolje izgleda na osunčanom licu. Meni ljeto naravno neće ograničiti korištenje ovog rumenila , jer mi godišnja doba ništa ne znače što se tiče šminke. Breskvasto nosim tokom čitave godine :-).
Za 9g ćete izdvojiti oko 20 KM, ili 22, ne sjećam se, što nije puno za ovakvu vrstu proizvoda, a ja vam savjetujem da ga pogledate u lokalnom CMu dok se nije skroz rasprodalo...

I za kraj vam ostavljam par slika proizvoda...

Artdeco Sunshine blush

Artdeco Sunshine blush


Artdeco Sunshine blush

Artdeco Sunshine blush

Artdeco Sunshine blush

Artdeco Sunshine blush

Kako vam se svidja Sunshine rumenilo?

xoxo

Broj komentara: 17

  1. joj amra...oćul kuuupit, oćel mi stajat??? :D

    fino je i sviđa mi se. možda i kupim, ako se ne rasproda dok se ja smislim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ane meni je divno. Bojim se da se ne pokajes ako ga ne kupis...

      Izbriši
    2. Izgleda da ce netko bodove u cmu iskoristit hehehehe...

      Izbriši
  2. Koje slikeee.. Kakav god da je proizvod prodas ga sa ovim slikama haha :-*

    OdgovoriIzbriši
  3. Ajme predivno je ♥
    Artdeco stvarno uvijek ima predivne LE ♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeste stvarno, i vrijedi kupiti njihove LE, barem proizvode za obraze :-)

      Izbriši
  4. Kako mi se svidja ovako iz kutijice aaa :D ali dzaba sve, znam da mi peachy i ne stoji bas najbolje :/

    http://justdivined.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj steta, jer je krasno.. A i stoji mi peachy, hvala Bogu :-)

      Izbriši
  5. Kad sam vidjela najavu ove kolekcije otišla sam u Muller da isprobam testere i zaključila da nije za mene i kupila Caudalie masku haha. :D
    Inače je prekrasn, moram priznati <3
    + ženo, fotke su ti odlične!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hej i Anela je isto mislila i uspjela sam je nagovoroti da proba i nije se pokajala. Al utjeha ti je super bila, hehe. Hvala za kompliment, ja inače volim sve tvoje slike, i sa starim i sa novim aparatom :-)

      Izbriši