Kako uređujem fotografije na mobitelu...


Ne znam za vas, ali ja volim malo prepravljati slike na mobitelu i igrati se sa raznim efektima.Većinom su to sitnice, a nekada pak volim i eksperimentisati, pa otići i u krajnost. Ako fotografiju namjeravam objaviti na Instagramu onda se definitivno malo poigram sa efektima. U moru aplikacija za uredjivanje slika ja sam našla par koje su mi se svidjele i koje koristim prilično često. Aplikacije koje  koristim su : After focus, Fotor, Beauty Plus,Perfect365 i FontStudio.



After Focus


Jako zgodna aplikacija koja vam pomaže da stavite fokus na odredjene dijelove fotografije nakon slikanja. Nakon što ste uploadovali sliku koju želite, možete da označite fokusno područje na fotografiji, kao i pozadinu i prelazni dio. Kada aplikacija odradi svoje dobijate niz novih mogućnosti. Možete pojačavati i smanjivati intenzitet blur-a, kao i dodavati razne efekte fotografiji. Aplikacija je simpatična i jednostavna za korištenje, a može dosta da popravi neku fotografiju. Ispod možete vidjeti šta sam napravila sa ovom aplikacijom.




Fotor


Fotor od svih ovih aplikacija pruža najviše mogućnosti i meni je najdraža aplikacija za uredjivanje fotografija. Jednostavna je za korištenje, a nudi bezbroj mogućnosti. Ova aplikacija nudi razne efekte koje možete primijeniti na fotografije, ali pruža i klasično uredjivanje slika, možete dodavati okvire, stickere, tekst, kao i staviti fokus na odredjeni dio fotografije. Kažem, meni je draga aplikacija, a skinula sam sebi i desktop verziju.






Beauty Plus


Beauty Plus je aplikacija pomoću koje editujete svoj portret, a ima opcije skidanja bubuljica, popravljanja lica, povećanja očiju, uklanjanje tamnih kolutova ispod očiju i dodavanje raznih filtera. Simpatična je aplikacija i možete i pretjerati s njom, a možete i decentno popraviti neke nedostatke na licu.





Perfect365


Za perfect365 aplikaciju sam pročitala negdje da je koriste i Jenner sestre, ali ne znam da li je to istina. Aplikacija je u svakom slučaju odlična, a takodjer služi za editovanje portreta, s tim da je mnogo bogatija od prethodne. Ova aplikacija je na dosta višem nivou i nudi vam opciju šminkanja čitavog lica, od dodavanja trepavica, eyelinera, obrva, pa do ispravljanja nosa i šta sve ne. Ponudjeni su i čitavi makeup lookovi, kao i dodavanje frizura i mijenjanje boje očiju. Valja ako ništa za igrati se :-)











FontStudio





FontStudio je prvenstveno namijenjen za dodavanje teksta fotografiji, mada nudi i par dodatnih opcija, poput filtera i neobičnih overlaya. 






Volite li vi uredjivati slike? Je l' znate za još koju interesantnu aplikaciju?

xoxo







24 komentara

  1. Ono kad te aplikacija nasminka bolje nego ti sam sebe...hahah
    Slabo ista na mob radim, nemam toliko RAMa da sredjujem slike preko mob. ja maher u picasi i photoscape hehehe. Fotor i picmonkey koristim za kolaze i neke druge efekte, obicno za naslovnu sliku u postu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, super šminka aplikacija...A fotor mi je glavni na računaru, rijetko kada da koristim photoshop ili nešto drugo. Mislim da je sve stvar navike...

      Izbriši
  2. ja uredim samo malo na instagramu i to je to, ali vec duze vrijeme tražim neku app za dodavanje teksta tako da ce mi ova zadnja super posluziti.. :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nisam ni ja ništa drastično, ali volim se malo poigrati. A super je fontstudio...

      Izbriši
  3. Super je post :D baš ću proguglat ove neke, fotor imam i volim, ali moram probati i ostale :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj, super dodju za blog i instagram, a i ovako... da vidiš kako ti stoji neka boja kose i šminka...:-)))

      Izbriši
  4. Eee probaj pixlr meni je odlican i ima milion opcija i filtera i kojekakvih opcija za editovanje.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja isto na mobu volim pixlr, a na kompu koristim gimp i picmonkey za kolaže, a tvoj post sam si spremila pa ću istražiti sve ove aplikacije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E pa moraću ga onda skinuti. Kolaže ne pravim često, ne znam ni sama zašto, a koristim fotor za njih...

      Izbriši
  6. Post koji se cekao od tebe a nikako da ti ga zatrazim :)) moram sacuvat :* jest da si mi ih sve spominjala al neka ih na jednom mjestu kad zatreba.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja koristim Photo Studio i PicsArt ali ove aplikacije su 10x bolje :) a i post je za 10!

    http://justdivined.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  8. Ovo je tako koristan tekst! A ja ga tek sad citam haha, bas sam redovna u citanju postova, ccc, sram me bilo :D Stvarno odlicno napisano i konkretno prikazano, odoh odmah poskidati neke :D hehe HVALA :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha, ma i ja čitam kada nadjem vremena, šta bi....A aplikacije su super, javi mi šta si skinula i kako ti se svidjaju aplikacije :-)

      Izbriši
  9. Da li pate financijski ili trebate hitna gotovinu da plati svoje račune? I želite da preuzme rizik transformacije svoj život. Pokušajte i dobiti svoj bankomat prazan kartica danas i biti među sretnik je koji se koristi od ove kartice. Ovaj ATM kartica je postavljena u stanju sjeckanje u bilo bankomata bilo gdje u svijetu. Moram da znam o ovom prazan bankomat kartica kad sam tražio posao online, prije mjesec dana. To je zaista promenio moj život zauvijek i sada mogu reći da sam bogat jer sam živi iskaz. Što manje novca imam u dan sa ovom karticom je 3000 $. Čak i sada, a zatim zadržati pumpanje novca na svoj račun. Iako je kartica ilegalna, ali ne postoji rizik da budu uhvaćeni. To je programiran na takav način da se ne može pratiti i također ima tehniku koja čini nemogućim za CCTV kamera da vam otkriti kada ga koristite. Za detalje o tome kako da biste dobili tvoj danas kontakt speedhackersnetwork001@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  10. Are you suffering financially or do you need an urgent cash to pay your bills? And you want to take the risk of transforming your own life. Try and get your ATM blank card today and be among the lucky one's who are benefiting from this card. This ATM card is set capable of hacking into any ATM machines anywhere in the world. I have to know about this blank ATM card when I was looking for work online about a month ago. It has really changed my life forever and now I can say I'm rich because I am a living testimony. The less money I get in a day with this card is $3,000. Even now and then keep pumping money into my account. Although the card is illegal but there is no risk of being caught. It is programmed in such a way that it cannot be tracked and also has a technique that makes it impossible for the CCTV camera to detect you when using it. For details on how to get yours today contact speedhackersnetwork001@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  11. Are you having a very low FICO score, and are desperate for a perfect and urgent fix? I confidently recommend CYBER CREDIT GURU. They cleared all negatives, late payments and collections from my credit report and boosted my FICO score from 505 to 800 excellent score, across all three bureaus within four days. CYBER CREDIT GURU does a very neat and perfect job without leaving any form of trace behind. You can give them a trial today and I bet you will never regret it. Contact: CYBERCREDITGURU (AT) GMAIL DOT COM or phone/text: +1 (650) 239 7249

    OdgovoriIzbriši