THUMBS UP #4 OLD SPICE Wolfthorn



Znate ono kako u wc-u čitamo sve što nam dodje pod ruku, a pogotovo opise proizvoda i sastojke, jer tog štiva je na tom mjestu  ipak najviše) :-) Tako sam jedan dan uzela mužev neseser u kojem se našao ovaj dezodorans i sastav mi se odmah svidio. Koji god dezodorans sam ja imala aluminij je bio na drugom ili trećem mjestu, ali na Old Spice-u ga nije bilo nikako. Muž je koristio Original verziju i Whitewater, oba totalno muška mirisa, tako da sam ih ponekad krala, ali me miris ipak pomalo odbijao. Nedavno je sebi kupio novi -Wolfthorn i znajući da sam zainteresirana, pokazao mi miris. Wow. Oduševljenje na prvu!




Kada sam ga pomirisala podsjetio me na onaj gazirani sok od manga, u staklenoj boci. Onaj prijeratni, mada ga i sada ima kupiti.
Miris je prekrasan, voćni, tropski, sa malo citrusa, ali ja najviše osjetim mango. I nije mi nimalo muški. Nije mi čak ni unisex, nego baš ženski miris. Sutradan sam kupila sebi jedan primjerak, a svoj nivea bacila u korpu :-).
Odavno koristim roll-on dezodoranse, nešto nisam ljubitelj onih na prskanje, a ovaj mi je definitivno najbolji do sada.
Procter & Gamble su ovaj miris izbacili nekada 2013.godine, ali ga ja nisam ranije vidjela na našim policama. Sad je tu, to je bitno.
Boja mu je prekrasna, plavo-zelena, pa je  lijep i za gledati :-).
Teksturom je gelast, nije ljepljiv, fino klizi po pazuhu i ne ostavlja mrlje na odjeći. I baš je dugotrajan. Miris se održi dosta na tijelu, a kasnije ispari, ali čuva od neugodnih mirisa. Ja sam stvarno prezadovoljna, zaljubljena i preporučujem ga svakome.  Potražite ga na policama i pomirišite. Oduševiće i vas.


Na slici ispod možete vidjeti sastav. Nije idealan, naravno, ali je puno bolji od svega što sam do sada koristila.



Hoćete li me poslušati? Hoćete li mu dati šansu?
Unleash your wild side

xoxo



Broj komentara: 12

  1. I moj dečko i ja koristimo ovaj dezić, odličan je!

    OdgovoriIzbriši
  2. Mango Keniada? joj ja volim taj sok, a nigdje ga ne vidjam vise. probat cu ga bas, iako mi je sestra rekla da su dosli borotalco dezodoransi u konzum, i da fino mirisu puderasto, pa cu i to da izvidim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima kod nas u bestu :-) Dobar sok, a za dezodorans se nećeš pokajati, znaš kako dobro miriše. Ustvari rekla sam ti :-)

      Izbriši
  3. Ja sam baš razmišljala da si uzmem ovaj jer ga jedna prijateljica obožava i kaže da je super :D a ja se konstantno razočaravam u ženske dezodoranse -.-

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja isto, ili je ljepljiv ili brzo popusti..A ovaj je fenomenalan fakat.

      Izbriši
  4. Haha, danas sam bas gledala video o Nivea aftershave-u, sad ovaj post :D
    Nego zaista se dezodorans cini super, volim svjeze mirise..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probala sam i Niveu :-) ali nisam primjetila neku razliku, možda sam previše masna... A dezodorans je super majke mi :-)

      Izbriši
  5. Imam ga i super je :D Samo što je to baš dezić, a ne antiperspirant pa se nekad dosta uznojim i to mi smeta, ali hej, barem nema aluminija :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa jeste, ali opet meni dobro čuva... I fina mu je tekstura, a miris neodoljiv. I to što kažeš, najbitnije da nema aluminija....

      Izbriši
  6. Ja koristim Old Spice Kilimajaro i takodjer sam slucajnim citanjem sastojaka otkrila ovaj dezic. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Interesantno kako slučajno možemo otkriti super proizvode, ali bitno je da ih otkrijemo. Nisam probala taj tvoj :-)

      Izbriši