BOURJOIS la laque 09 Marron show



Its highly pigmented formula gives full coverage in just one stroke. The ultra precise brush adapts for every nail shape for easy application.



Iako smo lagano zagazili u proljeće i vrijeme je pastelnih boja, ja ipak danas pišem o laku za nokte čija je boja možda primjerenija za zimu, ali briga me. Ako mi se nosi tamno na noktima, nosiću, šta fali.....je l' tako? Tako je..:-)
Bourjois la laque lak za nokte dolazi u 12 nijansi, a moj je u nijansi 09 Marron show- prekrasna boja kestena, bogata smeđa sa primjesama crvene.



Lak dolazi u preslatkoj bočici u obliku trokuta, a kada skupite četiri laka izgledaju kao latice koje formiraju cvijet. Ja nažalost imam samo jedan, što ne znači da se to neće promijeniti. Bočica drži 10 ml, za šta ćete izdvojiti 11,95 KM.
Četkica je srednje debljine, ravno sječena, a dlačice omogućavaju preciznu i jednostavnu aplikaciju. Ja sam inače smotana pri nanošenju laka, ali ova četkica mi je znatno olakšala posao. Doduše ima i jednu manu, a to je da uhvati previše proizvoda , pa ste primorani višak skidati od grlo bočice, inače će biti haosa :-) Ne smeta mi to puno, ali moram vam napomenuti to.




Lak je savršene gustoće, nije ni pregust, niti prerijedak, a nokat odlično prekriva i u jednom sloju. Ja ipak nanesem dva sloja, po navici, a i boja je ipak intenzivnija sa dva sloja. Brzo se poprilično suši, a sjaj koji ostavlja je prekrasan, isto kao da imate top coat preko, koji ja iz lijenosti ne koristim. Nemam ni vremena za sve silne slojeve,doduše...
Trajnost laka je odlična, izdrži par dana, nakon 3,4 dana se zna malo skidati sa vrhova noktiju, pogotovo sa desne ruke koja mi je dominantnija. Lijeva je vječito ko nova :-) Ja lak obično i držim 3,4 dana na noktima, a onda odmaram :-)
Odličan lak za nokte koji vam preporučujem, makar da ga uhvatite na sniženju, a meni je za oko zapao i 02 Chair et Tendre... ćemo da vidimo....:-)



xoxo

Broj komentara: 6

  1. Prelijepa nijansa :D Od ovih njihovih meni je najviše zapao za oko onaj ljubičasti, beach violet ja mislim da se zove.. Prelijep :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobri su meni svi, baš su lijepe nijanse izabrtali, ali meni zapao za oko i taj nudać, lijep, blago breskvast :-)))))

      Izbriši
  2. aaaaaaaaa meni ovo trebaaaaaaa *.* :D

    OdgovoriIzbriši