MAYBELLINE brow satin u nijansi Dark blonde



Maybelline Brow Satin Define & Fill Duo, the champion of filled-in brows. The dual-ended Brow Satin includes a setting pencil to define and set brows as well as a powder to fills gaps. The result: Naturally fuller looking brows with a soft, matte finish




Nedavno sam pisala o jednom odličnom proizvodu za obrve, a taj post možete pročitati OVDJE. Riječ je bila o gelu za obrve, a danas pišem o duo proizvodu iz kuće Maybelline-brow satin. Nedavno sam ga prvi put vidjela na našim policama, pa sam pomislila da je novi proizvod i naravno poletila da isprobam :-) Ako nije novitet, molim vas ispravite me u komentarima...
Ne mogu se sjetiti tačno cijene, mislim da je ispod 10 KM, a ja sam ga uhvatila na sniženju u DM-u. Dolazi u tri nijanse: dark blonde, medium brown i dark brown, a ja sam za sebe izabrala dark blonde.


Ono što mi se svidjelo kod ovog proizvoda je to što je  dvostran, s jedne strane se nalazi olovka , a sa druge strane je aplikator sa proizvodom u prahu. Interesantan koncept.
Olovka je tanka, ne šilji se, što jako volim , a teksturom je malo tvrdja nego što sam očekivala. Kada se proba na ruci ostavlja jako malo traga, pa sam mislila da se neće mnogo primjetiti na obrvama, ali ipak to nije slučaj. Daje mi sasvim dovoljno boje a da ne moram jako protiskati, a završetak je prirodan i jako fin. Podsjeća me na gel olovke, samo što je dosta tvrdja, ali kada je naneste, ostaje na mjestu jako dugo i ne razmazuje se.
Dark blonde nijansa je toplija nego sam očekivala, ali ne previše, pa da odskače od prirodne boje mojih obrva.


Kada se preko olovke predje spužvastim aplikatorom sa bojom u prahu, obrve potamne i izgledaju dosta jače i naglašenije. Ne mislim pretjerano naglašene, nego jednostavno izgledaju manje prirodno nego kada se nanosi sama olovka. Aplikator je malo deblji, pa ne paše baš u zadnji dio obrve, koji je inače tanji, ali se da lagano nanijeti. Boja se nalazi u poklopcu, pa kada se proizvod zatvara spužvica kupi boju koja se kasnije nanosi.


Nisam uspjela naći gramažu proizvoda, ali vjerujem da može dugo trajati.
Na slici ispod možete vidjeti kako na ruci izgleda ne previše pigmentovano i nedorečeno, ali na obrvama je skroz druga priča.
 Jako mi se svidja brow satin, dobar je i praktičan proizvod i odličan za dane kada sam u žurbi, kasnim na posao recimo i nemam vremena za čačkanje oko obrva 10 minuta.


Oprostite na sakrivanju, ali bez šminke sam jako ružna :-))))


xoxo

Broj komentara: 7

  1. Nemam komentara, a ti znaš zašto! :@

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahahha, znam, al nisi me vidjela bez šminkeeee :-)))

      Izbriši
  2. Predobar duo,svaki dan ga koristim istu nijansu,em dugo traje em je super ak neces bas full iscrtane obrve.
    Iako ja vise koristim olovcicu od spuzve :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa to, baš je super za malo prirodniji izgled... A i ja puno više koristim olovku od spužve.... :-)

      Izbriši
  3. Joj kako mi je slatka ova slika gdje si "ruzna" bez sminke...a ja sumnjam da si ružna, nego to samo umisljas (ali sve smo skoro iste) :D a obrve bas lijepo djeluju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo upravo galame na mene zbog te rečenice...Ali vjerujem da većina nas tako misli :-)))

      Izbriši