OLIVAL micelarna otopina s uljem smilja


Micelarna otopina nježno čisti kožu,  uklanja nečistoće i ostatke šminke. Možemo ju koristiti za čišćenje lica i vrata,  područja oko očiju,  za sve pregibe ili nabore kože, bez narušavanja prirodne ravnoteže i vlažnosti kože. Na koži ostavlja ugodan osjećaj mekoće a koristi se bez ispiranja. Obogaćeno je  eteričnim uljem smilja.




Micelarna otopina sa uljem smilja je prvi Olival proizvod koji sam probala. Čula sam za brend i njihova ulja po kojima i jesu najpoznatiji, ali iz nekog nepoznatog razloga ih nisam probala. A onda sam čula od meni bliske osobe da ona troši već treću bocu ove micelarne, pa sam je i ja odmah poželjela, a tako i dobila na poklon od nje. (Hvala nevisto :-P )

Olival proizvodi su izrađeni po vlastitim formulacijama uz korištenje sirovina prirodnog porijekla, a nastaju u dobro organizovanomm, malom proizvodnom pogonu u zapadnom dijelu Zagreba. U svom asortimanu trenutno imaju preko 70 proizvoda, a u svojoj proizvodnji koriste samo svježe , farmaceutski ispravne sirovine, prvenstveno ljekovita masna ulja dobijena hladnim presovanjem. Tako je i micelarna otopina o kojoj danas pišem napravljena sa uljem smilja. Smilje ili imortela je mediteranska biljka koja se odnedavno koristi u kozmetici, a ima anti-age djelovanje-djeluje protiv bora i revitalizira kožu.

Probala sam dosta micelarnih, a najviše mi je odgovarala Bioderma Sensibio, koja je zaista fantastična. Međutim, kako je često nema za nabaviti u mojoj apoteci, primorana sam koristiti povremeno i neke druge, iako i nisam nešto pretjerano zadovoljna njima. A onda sam isprobala Olival micelarnu i svidjela mi se na prvu, pa na drugu, i na treću... Miris joj je prijatan, interesantan i mene podsjeća malo na šumeće vitamine. Koristim je navečer da skinem šminku, što ona odlično radi. Ne koristim vodootporne maskare, pa ne znam kako bi se ponašala u kombinaciji s njima, ali regularnu maskaru i eyeliner skida bez problema. Ujutru kada se umivam nemam panda oči, što mi je znak da je dobro obavila svoj posao. Na pakovanju piše da se ne treba ispirati, ali ja to svakako radim, jer mi micelarna nije zadnji korak u večernjoj rutini njege lica. Umijem se, nekada i dodatno očistim lice gelom, za svaki slučaj, pa onda našpricam lice tonikom i stavljam kremu ili ulje, zavisno od stanja kože i raspoloženja. Čitala sam da neki nisu zadovoljni filmom koji ostavlja nakon korištenja, ali ja taj film nisam primjetila, jer se ja svakako umivam nakon nje. Nakon svake, zapravo.... Koža mi ne reaguje negativno na nju, a u slučaju da stavim previše otopine na tufer, ne ujeda me za oči. Garnier micelarna recimo me znala ujesti :-)

Olival micelarna otopina je i namijenjena osjetljivoj koži, a obzirom da za 500ml proizvoda treba izdvojiti nekih 11 KM, i više mi je nego isplatna. Iskreno, neću više ni kupovati Biodermu, jer mi ova ima jednak učinak, a košta duplo manje. Odličan proizvod koji preporučujem svima. :-*


Sastav: Aqua, Glycerin, Decyl Glucoside, Helychrisum Italicum Oil, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Limonene, Linalool.


xoxo

Broj komentara: 9

  1. Nikad dovoljni micelarnih :-) Olival je stigao i kod nas, moram da šmeknem šta sve imaju :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nikad :-) A ja ih bas volim. Cula sam da im je extra dobar i piling, fin, blag...

      Izbriši
  2. Mislim da je ovo militražom onda najveća kod nas :) Moram isprobati kad je hvališ, ali tek dok potrošim zaliheeee :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Nikako da probam, a imam zelju - cula sam dosta pohvala. Nadam se da cu se docepati i suhog ulja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh eto, i ja sam se iznenada dočepala ove boce, možda i tebi tako bude :-))))

      Izbriši
  4. And it is a really good micellar water....:-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Svii njihovi proizvodi deluju bozanstveno, posebno carobno ulje :) Micelarnu bih bas zelela isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjeruj da ja nisam ranije obraćala pažnju nešto posebno, osim na ulja.... Drago mi je da sam sa ovom micelarnom otvorila nove mogućnosti :-)))))))

      Izbriši