THUMBS UP #5 AVON Hello Kitty (za male princeze)


Većina vas ne zna da sam ja majka jedne prekrasne djevojčice koja ima tri godine i koja se zove Nur. Ona je moje sve, moje pile,moja najveća ljubav  koja je dala smisao mom životu. Ali ovo nije post o tome, jer bih na tu temu mogla pisati danima, a na kraju bih sama sebe rasplakala, od neke sentimentalnosti... Ovo je post o njenim proizvodima za njegu :-). Znam da ima dosta mojih čitateljki koje su majke, tako da vam ovaj post možda bude interesantan. A i vama koje niste, jer šta je dobro za djecu, dobro je i za nas :-) Nur mi je čak pomogla u fotografisanju proizvoda, što ćete vidjeti na slikama ispod... Pile :-)))





Mi koristimo Hello Kitty šampon, gel za tuširanje, sprej za raščešljavanje kose i miris u spreju. Za sve proizvode ambalaža je ista, roza plastika sa likom Hello Kitty, koja je pored Minnie, Nur jedan od interesantnijih likova. Ja sam od svega probala šampon i sprej za raščešljavanje kose, koji često i ukradem od Nur. Inače svaki šampon koji kupim njoj prvo probam na sebi, jer sam jedne prilike kupila Becutan sa kamilicom i kad nisam crkla koliko me pekao za oči. Užas. Od tada se ne smijem usuditi da nešto probam na njoj, prije nego što probam na sebi.

Pored ovih proizvoda u Hello Kitty kolekciji imate još sjaj za usne, umirujuću pjenu za kupanje, kao i parfem i set mini mirisa. U trenutnom katalogu, C04, sve osim mirisa možete naći po cijeni od 5,90 KM.


HELLO KITTY GEL ZA TUŠIRANJE*

Gel za tuširanje dolazi u pakovanju od 200ml, a ima jako fin i blag voćni miris. I formula je blaga i nježna, a obogaćena je aloom i kamilicom. Lako se ispire, što mi je jako bitno, da ne bi bilo vriske po kući, a iako se može koristiti zapravo i za tijelo i za kosu, ja ga koristim samo za tijelo...


HELLO KITTY ŠAMPON ZA KOSU*

Šampon takodjer dolazi u količini od 200ml, a miris je blag, slatkast, mješavina cvijetnog i voćnog mirisa-jasmina, marelice i vanilije. Pošto je Nur osjetljiva na pranje kose, ne voli kada joj voda ide u oči, ono što mi je bitno jeste da je ovaj šampon ne grize za oči i ne stvara dodatnu nervozu. Blag je i ispere se jako lako.



HELLO KITTY SPREJ ZA RAŠČEŠLJAVANJE KOSE

Ovaj sprej sam kupila davno , kako radi nje, tako i radi sebe. Obje imamo tanku, mekanu kosu koja se lako mrsi, a kod nje je i blago frćkava, pa se još više zamrsi. Sprej ima funkcionalnu pumpicu, a miris spreja je blag, slatkast...Sprej je namijenjen za sve vrste kose, a može se koristiti i na mokroj i na suhoj kosi. Blago smekša kosu, pa je lakše češljati, ali je ne smekša dovoljno da se kosa češlja bez problema. Pogotovo ne njena, koja je stvarno premekana...
Pakovanje je od 200ml.


HELLO KITTY MIRIS U SPREJU*

 Ovo je Nurin najdraži proizvod. Voli pile da lijepo miriše i kada izlazimo vani sama traži da je namirišem. Note su cvijetno-voćne, a miris je neobičan skroz i nije onaj tipični dječiji. Nije presladak, a moram priznati i da se dugo zadrži na njoj i osjeti se blago kada je približim sebi i ljubim po kosi :-) Pileee .-)))
Sprej dolazi u količini od 100ml.
 

Kako vam se čini Hello Kitty kolekcija. Hoćete li isprobati na svojim princezicama, ili pak na sebi???

xoxo

*Proizvodi ustupljeni u svrhu recenzije

Broj komentara: 15

  1. Ručice slatke <3 Zamišljam već kako samo lijepo miriše hehe :* Divne slike, a proizvodi su super.. Biće poklona :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ručice su sve....:-) A super je poklon...Vjerujem da će se svaka curica obradovati...

      Izbriši
  2. Nuuuur dusa mala. Mi koristimo sprej i ok je. Ostalo sve djecje koristim Hipp. Nesto volim miris hippa na djeci, a i ispire se lako. Mrzim ispirat pjenu s kose sto godina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mi koristimo hipp ulje... Prijer ovoga smo koristili onu dm-ovu marku, prinzessin nešto, a jedino što ne koristim je nivea....Ne podnosi niveu nikako...

      Izbriši
  3. Svidja mi se ime koje si izabrala za princezu :) I ljubim joj rucice slatke :D
    Nemam djece, ali pretpostavljam da je i djecici draze da se kupaju ako je ambalaza njima zanimljiva :D
    A i proizvodi zvuce odlicno...da su s likom Minnie, kupila bih i ja sebi :D Nesto tu Kitty i ne simpatisem :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma jašta je, kad joj je mrsko da se kupa pokažem joj ambalažu, donesem plišanu macu, i fol nju ćemo kupati.... ma ko curice...:-)

      Izbriši
  4. Svidja mi se ime koje si izabrala za princezu :) I ljubim joj rucice slatke :D
    Nemam djece, ali pretpostavljam da je i djecici draze da se kupaju ako je ambalaza njima zanimljiva :D
    A i proizvodi zvuce odlicno...da su s likom Minnie, kupila bih i ja sebi :D Nesto tu Kitty i ne simpatisem :D

    OdgovoriIzbriši
  5. najsladji model ikad <3 <3 <3
    mi smo prerasli i Kitty i Minnie. :(
    sad zeli sheer ruzeve, postere selene gomez i chicovnik hahah.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. daaaa :-*
      Narasla cura, dobro je da hoće sheer, a i chicovnik vjerujem da joj se svidja... Imam ja stari prazan skoro...hahah...hoćeš da joj pošaljem??? .-)))

      Izbriši
    2. necu hvala, imam i ja HAHAHAH
      Zapela za novi, skupila cak pola para od sebe, a ja cu ostatak da namirim :D

      Izbriši
  6. Kao mlađa imala sam problema sa raščešljavanjem kose pa sam koristila sprej, bio je takođe iz Avona ali nije bio iz Hello Kitty kolekcije. Zapamtila sam odličan miris koji dugo traje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :-) A dosta nas je dok je odrastalo koristilo Avon proizvode, i to je nešto baš divno i simpatično.... Brend koji ima nešto za sve generacije...

      Izbriši
  7. Post je presladak :) Uvijek ove stvarcice iz Avona kupujem sestrici, nedavno sam joj uzela i Hello Kitty avon parfem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh mi nemamo parfem, a ona kuoka je nasa slijedeca kupovina definitivno...

      Izbriši