AVON MIRACLE GLOW LAGANO ULJE ZA LICE

Get the glow-the natural way...with our new facial oil formulated with a blend of seeod oils to nourish and smooth away the look of lines and wrinkles, drop after drop.



Ulja su sada totalno u trendu, i nije bitno kakva vam je koža-suha, masna, kombinovana, osjetljiva... postoji ulje za vas. Kako Avon uvijek prati trendove tako su nam i ponudili svoju verziju ulja, namijenjenu za sve tipove kože, pa čak i masnu i osjetljivu. Miracle Glow iz linije Nutra Effects proizvoda je lagano ulje za lice koje je napravljeno pomoću pet vrsta ulja sjemenki, a sve to da bi kožu nahranilo, učinilo je glatkom, smanjilo izgled finih linija i bora, te poboljšalo blistavost kože.

Ulja koja se mogu naći u sastavu Miracle Glow ulja su slijedeća:

-Babassu ulje- izvučeno iz sjemenki babassu palmi, a povećava proizvodnju kolagena.
-Maracuja ulje- dobijeno iz sjemena pasiflore-antioksidans koje podstiče proizvodnju elastina, a i umirujuće djeluje na kožu.Odličan je emolijens.
-Ulje sjemena lana- djeluje protuupalno i bogato je omega 3 kiselinama, a umornoj koži vraća fleksibilnost, gipkost i mekoću.
-Ulje zelene kafe-povećava elastičnost kože i potiče regeneraciju ćelija kože
-Marula ulje-sadrži moćne antioksidanse, visoke koncentracije hranjivih materija i masnih kiselina. Ovo ulje vraća koži elastičnost, smanjuje iritacije, povećava aktivnost ćelija... Dugotrajnom upotrebom ovog ulja neutrališu se slobodni radikali, a i pomaže koži da stvara kolagen, te se na taj način odbrani od preranog starenja. Jako zanimljivo ulje koje namjeravam izučiti malo dublje...

Visoko na listi sastojaka se našlo i Maslinovo ulje koje sadrži visok nivo masnih kiselina i djeluje kao antioksidans.




Ulje dolazi u staklenoj teglici predivnog izgleda, a dozira se na pipetu. Iz Avona nam preporučuju da 2 do 3 kapi ulja iskapamo na dlanove ruku, zagrijemo ulje blagim trljanjem dlanova, te umasiramo u lice i vrat. Ja  ulje u većini slučajeva nanosim direktno na lice, stavim po jednu kapljicu na svaki obraz, te treću kapljicu stavim na čelo i nanesem i na nos i bradu. Tako radim samo navečer, kao završni korak njege kože, a ako ulje nanosim ujutru, onda ga ipak nanesem samo na obraze koji su mi dosta suhlji od t-zone. Ipak ne smijem rizikovati da odmah nakon ulja stavljam puder, nos mi je ionako kritičan što se masnoće tiče.
Ko ima suhu kožu i voli onaj dewy ili glowy efekat na koži može kapljicu ulja nanijeti na spužvu ili četkicu za puder, te dati licu dodatnu svježinu.
Ulje je izrazito lagano, ja trenutno alterniram izmedju ovog ulja i Andalou ružinog, i ovo drugo je znatno masnije i gušće, te njega mogu ujutru nanositi samo vikendom, kada se ne moram rano ujutru spremati za posao. Miracle glow je iznenadjujuće lagane teksture, izgleda gotovo kao voda, ali kada ulje masirate u lice osjetite blagu masnoću koja se brzo upija u kožu i ostavlja lice mekanim i svježijeg izgleda. Miris je decentan, a podsjeća me na orašaste plodove, kako i treba da bude.

Ulje ne sadrži parabene, umjetne boje i hipoalergeno je.

Meni se ulje baš dopalo, što zbog svoje lagane teksture, to zbog činjenice da mi fino navlaži lice, ne začepljuje pore i ne iritira mi kožu.  U trenutnoj brošuri ga nećete naći, ne znam za slijedeću, a u prošloj brošuri je ulje koštalo 12 KM , što je po meni baš mizerna cijena za ovakav proizvod. Dolazi u količini od 30ml.


"Paka hoće piti" :-)))))) Pile moje, ništa bez nje :-)))



XOXO
*Proizvod ustupljen u svrhu recenzije

Broj komentara: 7

  1. Meni je ulje isto super :D
    Ja ga najčešće navečer koristim, a i miris mi se jako sviđa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je miris jako lijep, baš mi prija i opušta me :-)))))

      Izbriši
  2. Zvuci lijepo i ako ga bude u narednoh brošuri, narucit cu :D Drage rukice i patka! Djeca su ljubav! Bezuslovna!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vjeruj da se nećeš pokajati, a ulje je stvarno prejeftino...
      A djeca su sav smisao života! :-)

      Izbriši
    2. Kupljeno...i fakat mi se svidja :D

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. Vjeruj mi Teodora da je odlično za cijenu koju košta...

      Izbriši