moja prva e.l.f. narudžba / my first e.l.f. order

 Prije nekih mjesec dana je na britanskoj E.L.F. stranici blo sniženje od čak 60% i to sam vidjela kao odličnu priliku da isprobam neke od njihovih proizvoda.E.L.F. inače ima niske cijene, a ovo sniženje je stvarno bilo smiješno, a još sam imala i kod za besplatan shipping, tako što sam učestvovala u njihovoj nagradnoj igri, i ovo je bila prilika koja se ne propušta. Nažalost skoro svi proizvodi koje sam htjela isprobati su već bili rasprodani, osim ove palete sjena, tako da sam bukvalno izmišljala šta drugo da kupim. Na kraju me sve ovo na slici izišlo 13 funti (oko 30 KM). Super!
Narudžba je stigla za 20 dana. A evo šta sam izabrala:

About a month ago the british e.l.f. site was 60% off all orders and I saw this as a great opportunity to try out some of their products. E.L.F usually has low prices, and this sale was really hillarious, plus I had a code for free shipping, by participating in one of their giveaways, so this was a chance I could not resist. Unfortunately, almost all of the products I wanted to try out were sold out, except for the eyeshadow palette. so I literally made up what to buy. In the end, it all cost me 13 pounds(around 15 euros). Awesome! The order came in 20 days.
And this is what I chose:

100pc Eyeshadow palette
All over colour stick-Golden peach
Brightening eye colour-Butternut
Liquid eyeliner-Coffe
Plumping lip glaze-peach passion
Hypershine lip gloss- flirt
Hypershine lip gloss- Blossom
Luscious liquid lipstick-Baby lips
Fan brush
Healthy glow Bronzing powder-Warm tan
Healthy glow bronzing powder-Luminance
Single eyeshadow-Pebble

Imate li vi šta od e.l.f.-a  i kako vam se svidja ovaj moj slučajni izbor proizvoda?

Do you own anything by e.l.f. and how do you like my random choice of products?

Broj komentara: 14

  1. Pozdrav,
    fantasticna kupovina za taj novac. Super je.
    Nego mene najvise zanima narucivanje online iz inostranstva.
    Ti si , znaci uspjesno obavila ovu kupovinu, bez postarine. Kazi mi koliko placas carinu obicno kad narucujes? Ja sam narucivala vise puta, ali da roba stigne u EU kod rodbine, pa onda cekam kad oni dodju ovamo da ponesu. Nekad se bas nacekam. Milina je licno preuzimanje.:)
    Tina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da se u BiH ne plaća carina za iznos do 50 KM, tako da većinom našicam :-D, ima stranica, poput jagodice, koje vraćaju pdv, a neki su voljni da stave nižu cijenu. Sleek recimo stavlja da je poklon itd. Moraš dobro gledati šta, gdje, koliko kupuješ, ali je puno ljepše kada poštar donese paketić na vrata :-D
      xoxo

      Izbriši
    2. Ako narudzbina nije velika vrlo verovatno ti nece otvarati paket i naplacivati carinu. Naravno uek mozes da nemas srece i da naplate, ali meni se do sad nije to nikada desilo.

      Izbriši
    3. Super bas vam hvala <3, moje prijateljice nisu nikako narucivale online, pa nemaju pojma, meni je super to...Ali sam htjela cuti iz prve ruke kakva su iskustva u vezi BiH. Ma necu Dior narucivati :D, ima sasvim fine i sminke i garderobice po nizim cijenama, pogotovo EU i USA Sale....uuuuu, jedva cekam... A milineeee jos kad dodje ravno kuci, prosto drhtim kad otvaram paketic...Bas sam blesava sopingholicarka! :)
      Cmokic za vas :* od Tine

      Izbriši
    4. haha, simpa si i samo da znaš da cijena poštarine ulazi u tih 50 KM, ii o tome moraš voditi računa, s nekim se prodavacima da dogovoriti, s nekima ne.
      Cmoka i tebi!

      Izbriši
  2. Jao jedva cekam da pises detaljnije o paleti senki. Ja sam bas tu paletu jednom narucila i nikada mi nije stigla. Negde se zagubio paket. Ali vratili mi pare. Posle nisam vise narucivala od ELF-a nekako me proslo. Jedino su mi te palete ionako zanimljive. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Paket mi je jučer stigao i samo sam sinoć probala jednu zelenu nijansu i fantazija je, baš je pigmentirana. Moram se još malo igrati pa ću napisati recenziju, ali ovako mi izgleda super, pogotovo kada znam koliko sam je platila :-D Šteta što ti nije došao paket, meni se još nije desilo da mi narudžba ne dodje, mada bih ja odmah ponovo naručila, čim mi refundiraju :-D
      xoxo

      Izbriši
  3. Imam ovaj all over colour stick, 2 tekuća ruža koja su mi totalni fail i 2 četkice iz te bijele linije koji su mi isto totalni fail :DD ali baš me zanimaju sjenila i bronzeri :) Inače volim njihova rumenila, warm paletu za konturiranje i crveni ruž u olovci koji je pun pogodak :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma i ja sam htjela masu nečega drugog naručiti ali je bilo rasprodano. Bronzer mi je pun shimmera, ali može poslužiti nekada kao rumenilo, a ovaj svjetliji ću sačuvati za giveawaya, sjene izgledaju dobre, ali ih moram isprobati još malo, pa ću pisati detaljnije. Moraću i ja isprobati i rumenila, koje su kod tebe nijanse?

      Izbriši
    2. Trebutno imam njihovo mineralno rumenilo u nijansi coral, a imala sam i jedno iz studio linije te 2 iz essentials linije, a čula sam da im je odlično i HD rumenilo :)

      Izbriši
  4. Nemam ništa ELFovo a uvijek se kanim da kupim al' nikako da dođe na red. Da mi se ukaže tako neki popust ili barem free shipping i ja bi se sigurno raspametila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa imaju svako malo 50%, a i ja slučajno dobila kod... Ako opet nekada dobijem, šaljem ti!

      Izbriši
  5. I ja planiram dugo da naručim nešto sa e.l.f. stranice. Posebno me zanimaju četkice!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ova fan sto sam ja narucila nije losa, mislim izisla me oko 1,5 KM, a sasvim je solidna. Dobro je smrdila kad sam je tek otpakovala, ali nakon pranja je ok, nije bojila, dlakice sve na mjestu... A mogu misliti kakve su ove sto su skuplje, samo sto ih odavno nema za naruciti...

      Izbriši