ESSENCE Crew First! lak za nokte


Uvijek sam u potrazi za onim savršenim nude lakom, koji nije pretaman, jer mi takvi ne stoje, i nakon silnih pohvala ovog iz Essenceove limitirane kolekcije Nauti girl, morala sam ga isprobati. Ne pišem baš nešto posebno o lakovima, iako ih volim, jer su mi nokti većinom kratki, pa i nisu baš lijepi za slikanje. Teško je imati duge nokte ako imate malo dijete, ali povremeno se desi da mi malo narastu i evo, tako sam uhvatila i priliku da vam pokazem ovaj prekrasni lak.



Essence Nauti girl 04 Crew First!

Limitirane kolekcije iz Essencea su mi jako interesantne, može se svašta naći i ima ih baš dosta. Šteta što ne dolaze sve kod nas , a koje su dostupne recimo u Njemačkoj, ali šta je, tu je. Nauti girl kolekcija je baš simpatična , a osim ovog laka, kupila sam i ruž, breskvasti, afkors. I Eyebrow tint sam zgrabila, ali mi je pretaman, nažalost.

04 Crew First! je jedna prekrasna bežikasta boja, dosta svijetla, ali upečatljiva na noktima i nije nimalo neprimjetna. Svidja mi se to što daje neki elegantni feel noktima, a ide uz sve moguće kombinacije.

Tekstura laka je srednje gustoće, nije previše tečan da se razleti svuda po noktu, pa ga je lako nanijeti iako niste stručni u nanošenju laka, poput mene. Kada nanesem prvi sloj vide se linijice, lak nije ujednačen, ali drugi sloj već izjednačava površinu nokta. Ono što mi je takodjer bitno jeste da nije providan, nego sa dva sloja dobijete full pokrivanje i boju. Sjaj mu je divan i bez nadlaka, što je takodjer plus.

Na mojim noktima traje 3 do 4 dana, iako su mi nokti kritični, a vjerujem da onima koje imaju zdrave nokte traje i duže.
Koštao je oko 4 KM, a dostupne su ukupno četiri nijanse iz ove kolekcije.

Ako volite ovakve nijanse, toplo vam preporučujem da mu date šansu, a ja se nadam da se nisu rasprodali, da mogu sebi pribaviti i zalihu.
Pogledajte slike...

Essence Nauti girl 04 Crew First!

Essence Nauti girl 04 Crew First!

Essence Nauti girl 04 Crew First!

Essence Nauti girl 04 Crew First!

Essence Nauti girl 04 Crew First!

xoxo


Broj komentara: 8

  1. ŠTO MI NISI JAVILA DA JE LIJEEP????
    DOBIT ĆEŠ OTKAZ KO ŠOPING GURU.

    pozz :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Prelijep je. A i nokti su ti divni, taman, ni predugi ni prekratki.

    OdgovoriIzbriši
  3. Divno ti stoji na tvoje nokte i ovaj oblik :)
    Tesko je naci lijep lak da se fino nanosi i jos da je boja zadovoljavajuca

    OdgovoriIzbriši