FLORMAR Extreme Color Lip Matte 03 Flashback


Flormar lip matte sam dobila na poklon od svoje lipe Anele sa bloga Lipstick Attack, koja je , kao što sam vam jednom pisala, moj diler Flormar proizvoda. Kod mene je Flormar nedostupan, tako da se uvijek uzdam u Anelu da mi kupi par stvarčica, ali i preporuči. Tako me je u paketiću dočekala i ova mazalica, za koji sam mislila da je još jedan u nizu tekućih ruževa, ali se zapravo radi o mat sjajilu. Drago mi je i što me Ane tjera da se maknem od breskvastih nijansi iako su one moja prva ljubav.



FLORMAR Extreme Color Lip Matte 03 Flashback

Flormar Extreme  Color Lip Matte, koje mu je puno ime, dolazi u prekrasnoj kartonskoj ambalaži sa baršunastim detaljima. Iznenadjuje me kako je ovaj proizvod jeftin, a toliko pažnje se poklonilo čak i kartonskoj ambalaži. Sam proizvod je smješten u providnu plastiku, malo kraću i bucmastiju od standardnih pakovanja. Aplikator je klasični spužvasti, može se njime precizno nanijeti sjaj i bez olovke za usne, ali se meni zna desiti, ne samo sa ovim proizvodom, doduše, da uz rubove usana kuda se trudim precizno nanijeti ruž ostane malo deblja linija, pa onda to moram rukom utapkati. Ne kažem da je to do četkice, ali eto, to mi se dešava...

Tekstura sjaja je predivna, uopšte ne izgleda kao sjaj, nego baš kao ruž koji se ne osuši nego ostane takav kakvim ga i nanesete. Baršunast je i jako ugodan na usnama, nema zatezanja ili slično, ali zato brže i spada, postojanost mu zbog pomenute teksture nije jača strana, ali meni ne smeta. Preslikava se i morate paziti da se ne skine, ali barem ponovno nanošenje nije problem.
Obogaćen je Shea maslacem i maslinovim uljem.

Pigmentacija mu je vrhunska, dovoljno je da jednom predjete perko usana i dobijete puno pokrivanje.
Moja nijansa, 03 Flashback je jako neobična, ne znam kako bih je tačno opisala. Nešto izmedju crvene i  zagasite roze, sa smedjim podtonom.. Jako lijepa i interesantna nijansa koja će svima stajati, a savršena je za jesen i zimu.

Ovaj mat sjaj stavljam  kada ne naglasim puno oči i tako mi jedino i stoji. Predivan je,  i toplo ga preporučujem svima. Koliko sam uspjela vidjeti na internetu, postoje 4 nijanse, a ona najtamnija, ljubičasta, je koliko sam čula malo lošije teksture od ovog kojeg ja imam. Nisam probala, a sa ovim sam jako zadovoljna, a bićete i vi, ukoliko vam ne smeta proces ponovnog nanošenja ruža.

Cijena mu je oko 8 KM, a dobićete 4,5ml proizvoda.

FLORMAR Extreme Color Lip Matte 03 Flashback

FLORMAR Extreme Color Lip Matte 03 Flashback


FLORMAR Extreme Color Lip Matte 03 Flashback


Kako vam se čini?

xoxo




Broj komentara: 14

  1. Dobar jeee.. Ja svoj nikako da probam, a drago mi je što nije breskvast haha. Predobro ti stoji ^_^

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahhaah. Je l i kod tebe ista nijansa? Kako bona nisi probala?????????

      Izbriši
    2. Prvo: ljubi tebe tvoja Ane, naucit cu ja tebe na sve bobicaste i ljubicaste nijanse XD
      Drugo: Emaaaaa!!!!! Cuj nije probalaaaaa!!!! :O nes vise dobit karmine, jes cula! ;D :*

      Izbriši
    3. :-) Neka ćeš, isto kao ja tebe na narandžaste obreze :-) A Ema....stvarno nedopustivo....

      Izbriši
  2. Super ti stoji i nijansa je prelijepa. Promijeni malo da nisu uvijek breskvaste :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako lepa boja :) I preivno ti stoji :) <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Pakiranje je prekrasno, a nijansa odličnaaaa :)

    OdgovoriIzbriši