Catrice Ultimate Colour Lipstick - 070 Plum & Base


Šok! Nevjerica! Pišem o ružu koji nije breskvast! I to je moguće :-). Odlučila sam se unijeti malo boje u svoju rutinu šminkanja i razbiti monotoniju, a i znam da većina vas voli ruževe koji nisu breskvasti. Dugo sam i tražila neku odredjenu nijansu koju sam zamislila u glavi, neku vrstu ljubičaste, maline, crvene sa ljubičastim podtonom, ne znam ni ja... Onda sam kupila olovku Essence Honey berry, pa bih njom uokvirila usne, malo pošarala po njima i nanijela crveni ruž. Divna boja nastane iz miksa ove dvije nijanse, ali mi je to previše posla, pogotovo ako moram popravljati ruž. Onda sam u CMu vidjela novu kolekciju u kojoj se našao i ovaj ruž. Možete pretpostavit šta je slijedilo...



 Catrice Ultimate Colour Lipstick - 070 Plum & Base

Riječ je o limitiranoj kolekciji , It pieces, koju Catrice predstavi dva puta godišnje. Ovo je kolekcija za jesen/zimu, a ako pomenuta kolekcija nije došla u sve poslovnice,  doći će, a doći će i još nijansi ruževa , kada će biti ukupno 8 nijansi, za razliku od trenutne tri. Superiška. A dok ne dodju i ostale nijanse , ja ću da uživam u plum&base.

 Catrice Ultimate Colour Lipstick - 070 Plum & Base

Ruž dolazi u tvrdoj, crnoj plastici, već vidjenoj kod Catrice ruževa, elegantno izgleda i kompaktno. Mehanizam zatvaranja fino radi i ne trebate se bojati mrljanja po neseseru i torbi. Na dnu je naljepnica u boji ruža, koja nam govori da se radi o nijansi broj 070, Plum&base, divnoj ljubičanstvenoj nijansi. Dosta je taman, a nijansa je baš ljubičasta, mada mi nekada izgleda i kao tamno crven. Interesantan je. Meni barem, koja sam konačno otkrila neki drugi svijet :-) Za ponekad :-)
Ruž je kremast, lijepo se nanosi, a daje neki polu mat finiš. Ono što mi se svidja kod ovog ruža je i to što se fino i ravnomjerno nanese, pa ne izgleda kao da imam mrlje na usnama. Miriše blago na vaniliju i jako je ugodan na usnama.
Trajnost mu je neka 2-3 sata, ništa posebno, ali i nisam očekivala neku dugotrajnost obzirom da je ruž kremast i lako maziv.
Sve u svemu, jako fin ruž i baš mi je drago što sam ga kupila, biće savršen za jesen i zimu.
Kupila sam ga u CMu i koštao me 10,35 KM.
A za kraj vam ostavljam par sličica...
Na usnama imam samo jedan tanki sloj ruža, a ako premažem usne par puta dobijem dosta tamniju nijansu.


 Catrice Ultimate Colour Lipstick - 070 Plum & Base


 Catrice Ultimate Colour Lipstick - 070 Plum & Base

Kako vam se svidja? Kako mi stoji?????

xoxo

Broj komentara: 11

  1. Baš je lijepa nijansa, odlična za jesen :) Uvijek sam preskakala njihove ruževe nikad me nijedna nijansa nije privukla, a ova mi je baš lijepa. I supeeer ti stoji, nek si se malo odmakla od breskvastih :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jelde? Mada znaš kako je kada se navikneš na nešto, ali evo trudim seeee :-)

      Izbriši
  2. Super je nijansa, odlično ti stoji :)

    OdgovoriIzbriši
  3. stoji ti vrh beton ekstra zvižđiiiii :D
    neka si ga baš kupila. ima da ga nosaš sad :D
    i imam ja tih prijedloga berry, višnja, malina, šljiva, ljubičasto i crveno s ljubičastim, puna mi ladica takvih XD da i ja tebe malo u trošak bacim.

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni je ovo omiljena i najzenstvenija (posle klasik crvene) boja karmina! Bas ti divno stoji, nek si ga uzela i skroz ide sad uz jesenje dane <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa jeste zenstvena, ali ja nešto navikla na breskvasto. I meni je drago što sam kupila ovakvu nijansu, pa se foliram :-)

      Izbriši
  5. Otkako je septembar poceo ja sam presla na berry tonove :D stvarno je prekrasan!

    OdgovoriIzbriši